top of page

Värdefulla samtal om viktiga saker kan förändra mycket

"Det goda samtalet" - så berikande och upplysande, reflekterande, berörande och insiktsfullt. Vi tar oss inte alltid tid för de samtalen, gör du?

De ytliga samtalen finns det däremot allt för ofta lite för mycket tid till å andra sidan.

Men vi gör själva vårt val. Vi väljer själva hur vi vill spendera vår tid.


2023 kommer med nya möjligheter för oss alla. För min del startar 2023 med något som jag längtat efter, något jag älskar att göra - författarsamtal. Det är lika fantastisk varje gång.

Studieförbundet Vuxenskolan Malmö bjuder in till föreläsning och det första tillfället är den 25 januari kl 18.00 i Malmö . Det andra tillfället är den 11 februari kl 14.00.

Jag kommer att läsa högt ur mina böcker och inga frågor eller samtalsämnen är tabu - tvärt om! Låt oss prata om känslor och livsfrågor. Min erfarenhet är att dessa samtal är berikande, både för mig och deltagarna.

Läs mer om föreläsningarna längst ner i inlägget.


Vid ett sådant författarsamtal kom en kvinna fram till mig efteråt och sa: "Nu har jag bestämt mig - jag ska byta yrke!" Tänk att ett samtal om livet kan vara tillfället då en pollett trillar ner och kraften att göra en förändring kommer till en. Hur magiskt är inte det?


Blir du nyfiken men bor inte i Malmö? Du är kanske med i en bokklubb? Eller ett tjejgäng? Ett gäng kollegor? En orden/förening av något slag? Syjunta? Inga problem! Jag säger alltid Ja till digitala samtal (om jag absolut inte kan).

Det kostar ingenting - min belöning är samtalet med er.


Hör av dig till mig!


Författarsamtalen via Studieförbundet (läs mer under "filter och sortering":20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page