top of page

Nu är hon här!

Vilken hon, kan man ju undra?

Jo, faktiskt både boken, Ögonblick som förändrar allt, och den nya svenska hemsidan.



Jag har fött två barn, och jämförelsen låter lika absurd som den de facto är, men det är ändå den närmaste liknelsen jag kan komma. Men utan smärta, tack o lov :)

Sedan jag skrev avtal med Idus förlag 25 mars i år har allt gått i en rasande, härlig, fart. Upplevelsen av att denna gången ge ut en bok via förlag har varit fantastisk. Det är en ensam process att ge ut en bok helt själv, som jag gjorde med min första bok. Att denna gången få ett team kring mig och boken har varit otroligt. Allt från lektör, till omslag ( jag är helt förälskad i omslaget som Mattias Norén skapat!), till marknadsföring...


Förra helgen stod jag i Idus monter på bokmässan i Göteborg och fick förmånen att samtidigt möta alla dessa personer på Idus förlag. Det är så många saker som sker för första gången just nu. Bokmässan var en dröm som gick i uppfyllelse. Och den gav mersmak. Att se de mest etablerade författarna i Sverige på enorma skyltar, deras signeringsköer som aldrig tycktes ta slut... dit vill jag också med mitt författarskap. Inte för rikedom, inte för kändisskapet - nej, för att så många som möjligt ska hitta mina böcker i den enorma ocean av böcker en nyutgiven bok av en okänd författare först landar. Nu gäller det att simma, att se till att boken flyter upp mot ytan så att rätt läsare, de som tycker om böcker om sanna händelser och livsavgörande ögonblick, kommer att finna boken.


Med detta första blogginlägg från min nya svenska sida vill jag främst säga:


Hej! Och varmt välkommen!



Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page